Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Bild 1
Hyr semesterboende på Sénégals vackra kust!
 
Vi erbjuder vackert semesterboende med uthyrning av nybyggda rum och hus på Senegals underbara kust utanför den enormt gästvänliga fiskebyn Kafountine. Boendet har en magnifik utsikt över Atlanten och det gröna flodområdet bakom husen.

Här väljer du själv hur du vill spendera dina dagar med lata dagar på stranden, stort utbud av danslektioner, djembekurser, kvällsprogram, utflykter och svensk erfaren personal på plats. Ett budget alternativ för dig som inte har eller vill lägga ut pengar på en arrangerad gruppresa men fortfarande har samma möjligheter att på egen hand eller tillsammans med vänner och familj få ut maximat av er resa.

Sénégal, landet som med sina milslånga vackra sandstränder, färgsprakande mat, dans- och musikkultur har något att erbjuda för hela familjen!

Vi erbjuder ett vackert boende med modern senegalesisk standard. Fullt av intryck, upplevelser, kultur, dans, musik, gästvänliga invånare, vacker natur, härliga badstränder, sol, gemenskap och glädje!

Från husen som ligger endast 50 meter från havet, tar man sig enkelt in till byn via strandpromenad eller med taxi, ca 3 km. Vi har Svensk erfaren personal på plats.

Mer info och bilder på; www.sambalaafrica.se

Boende priser från 100:-/ natten för rum med egen ingång och uthyrning av hus 2500kr/ vecka med plats för 6 bäddar. Städning och frukost kan köpas till. Så också ett stort utbud danskurser, djembekurser och utflykter som bokas på plats.

Flyg bokas på egen hand. Flygbolagen Span Air, Bryssel Airlines & Thomas Cook (som har direktflyg från 5400:- t/r) är några som erbjuder flygstolar till Banjul som är närmsta flygplats.

Från flygplatsen tar man sig enkelt och prisvärt vidare till vårt boende med taxi.

Välkommen att kontakta oss för mer information & bokning.

Mvh/ Sambala Africa


För mer information kontakta: info@sambalaafrica.se
Sambala Africa   www.sambalaafrica.se
2011-09-11 16:20:49
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.