Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Bild 1
Vårens kurser på Djembe Center
 
Det nya året är snart här, och Djembe Center på Kungsgatan (T-Hötorget) erbjuder en vårtermin fylld med trumkurser som vanligt!

TERMINSKURSEN på tisdagar är den bästa kursen för dig som vill ha den roliga utmaningen med såväl rytmer, signaler och solospel till dans. En dansare är med på lektionerna, och vi tränar spel till dans när vi har lärt oss en rytm tillräckligt bra. Du får även lära dig grundläggande spel på bastrummor och klocka på denna kurs! Var och en får spela på sin nivå och vi avslutar alltid terminen med att göra ett litet uppträdande för inbjudna nära och kära. Intagning till denna kurs pågår under hela feb för den som inte kan vara med från första tillfället.
Tisdagar från 31 januari kl 19.30-21.00. 16 veckor. 3.200:-

MÅNADSKURSERNA är bäst för dig som vill ha kontinuitet men inte binda upp sig mer än en månad i taget. Det börjar en ny kurs med nya traditionella rytmer varje månad med uppehåll för sportlov och påsklov. Inga förkunskaper krävs. Man kan även gå alla Månadskurserna som en Terminskurs, om man inte kan på tisdagar eller bara vill ta det lite lugnare. Då betalar man även ett förmånligare pris.
Onsdagar från 1 februari kl 19.30-20.30. 4 veckor. 600:-. Termin 16 veckor 2000:-

HELGKURSERNA är fristående kurser som går varannan söndag hela terminen och passar både nybörjare och dem som bara har möjlighet att gå på kurs lite då och då. Vi börjar från början med nya traditionella rytmer varje gång, så varje kurs är olika.
Söndagar från 5 februari kl 16.30-18.00. 250:-/kurs.

INTRODUKTIONSKURSERNA för absoluta nybörjare på onsdagar brukar bli fullbokade under den första månaden och går därför varje vecka under hela februari, därefter varannan vecka resten av terminen. Det är samma kurs varje gång och den passar alla som vill lära sig grunderna för djembespel och en lättspelad traditionell rytm.
Onsdagar från 1 februari kl 18.15-19.15. 150:-/kurs.

Utöver de ordinarie trumkurserna kan du givetvis boka privata trumkurser av olika slag - privatlektioner, kompisgäng, svensexor, möhippor, personalgrupper, företagsevent med upp till 20 personer på Djembe Center och upp till 250 personer i externa lokaler.
Se vidare på hemsidan för utförliga prisuppgifter.

Som vanligt ingår djembetrummor av högsta kvalitet under kurstillfällena i kursavgiften, och du kan även köpa en trumma ur det stora sortimentet närsomhelst under terminen. Djembe Centers trummor håller alltid högsta kvalitet i förhållande till priset!

För mer information och anmälan besök hemsidan www.djembe.se eller kontakta lennart.hallstrom@djembe.se via epost eller telefon 08-612 17 82, 070-725 42 63.

Gott nytt år!
Lennart Hallström   www.djembe.se
2011-12-29 22:21:52
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.