Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Bild 1
PÅMINNELSE OM DANSKURSEN I DELSBO 18 - 21 JULI
 
Erfarna och proffsiga lärare från Guinea och Senegal ser fram emot att undervisa dig i dans och trumspel. Under fyra dagar dansar vi mellan kl 09.00 - 11.30 i den fina dansrotundan på Delsbo Bygdegård. Totalt blir det tio roliga timmar.

Ett gäng riktigt duktiga artister finns på plats för oss. Danslärare är Atab Bayo och Lansana Bangoura vilken också är den som är ansvarig för dansen. Levande musik på trummor ackompagnerar dem. Samtliga artister är professionella och alla har lång erfarenhet av att undervisa i dans, både här och i sina hemländer.

Det blir också TRUMKURS då du har möjlighet att själv lära dig spela rytmerna på djembe. Vi spelar en timme alla eftermiddagar. Har du ingen egen trumma så finns det att hyra om du säger till om det i förväg.

Pris för danskurs 1500 kr
Pris för trumkurs 500 kr

ANMÄLAN SENAST DEN 30 JUNI till Christina Bangoura Hassel, tel kvällstid 0650-59 54 46 eller 070-265 56 49, hasselchristina@hotmail.com. Anmälningsavgiften för danskurs, 400 kr, sätts in på bankgiro 5367 – 1772, resterande belopp betalar du då kursen börjar. Anmälan är bindande.

Behöver du övernatta i Delsbo? Det finns ett antal olika alternativ och på promenadavstånd från dansbanan ligger Delsbo Camping, med egen strand vid Stömnesjön. Kontaktuppgifter på www.delsbocamping.se.
Delsbo med omnejd är en mycket levande bygd och här finns många utflyktsmål. Naturupplevelser, konsthantverk, musikkvällar, ekologiskt odlad mat – det mesta finns i Delsbo och dess närhet. Närmaste stad är Hudiksvall dit det tar ca 30 minuter med bil. Det finns också bra bussförbindelser. På www.delsboonline.se/empty_91.html kan du hitta lite av varje om Delsbo.

VÄLKOMMEN ATT FYLLA PÅ DIN ENERGI!
Christina B Hassel  
2012-06-23 12:24:25
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.