Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Bild 1
Urkraft: prova-på även nästa vecka 3-6 sept, 100kr/kurs
 
Tjoho!
Härmed vill vi bjuda in till ännu en galen prova-på vecka! Efter denna kalasvecka lägger vi till ännu en vecka: Hela nästa vecka 3-6 AUG kör vi igen PROVA-PÅ på ALLA våra KURSER för 100kr/kurs OCH DU ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN! För att få plats i önskad grupp: ANMÄL DIG NU då VISSA KURSER REDAN börjar bli FULLA...KOM IHÅG: EXTRA ERBJUDANDE DENNA TERMIN: 2 extra GRATIS DROP-IN för dig som anmäler dig till en kurs på Urkraft i höst.

NYHETER och FLER ERBJUDANDEN:
VI BJUDER PÅ PÅ 3 KLASSER MED NOVEMBERLOVS-DANS MED ALHASSANE TILL LIVEMUSIKER TILL ALLA ER SOM ÄR ANMÄLDA PÅ HANS KLASSER som kompensation för försenad hemkomst som gjorts av migrationsverket: han hade från början fått datum för hemkomst den 26 aug av dem. Alhassane kommer tillbaka senast den 21 oktober och kör sina klasser senast from den 22 okt, han kommer alltså att köra sina klasser minst halv-termin/ 7 sista vekorna på terminen. JENNY vickar för Alhassane på Tisdagar nivå forts/avanc kl 18.35 samt Torsdagar nivå forts kl 18.35. Torsdagsklassen har nu blivit FULL men FINNS FORTFARANDE PLATS på Tisdagsklassen nivå forts/avanc. SEKO vickar på Måndag kl 18.35 nivå nybörjare och det finns plats kvar;).

VÄLKOMNA till GRYMMA klasser med VÅRA GRYMMA LÄRARE i LATIN-AFRO-MIX, AZONTO-CLUB-STYLE, VÄSTAFRIKANSK DANS, COUPE´DECALE´/NDOMBOLO, DANCEHALL, REGGAETON TRUMKURS & DOUNDOUNDANS!!!!!

Tack alla ni som var med denna vecka för en toppen härlig rivstart!

Jenny Ajland   www.urkraft.nu
2012-08-31 12:26:42
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.