Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
SABAR till livetrummor- KURSSTART IKVÄLL
 
IKVÄLL startar vår Sabarkurs med Karin Ericson, välkomna att prova! Självklart blir det livetrummor!

NÄR: Ikväll kl 19.30-21.00
PLATS: Dansklotet, Wallingatan 19
PRIS: 220 kr

Kom och prova ikväll eller anmäl dig till hela kursen! Anmälan är bindande och görs till info@aworldexperience.se. Skriv namn, e-post samt telefonnummer.
PRISER:
Hela kursen 14 ggr - 2350kr
10-klippkort - 2000kr

På länken nedan finns lite Karin- och Sabarinspiration :)
http://www.youtube.com/watch?v=x_OnW60Mii8

OM KARIN ERICSON
Karin är danslärare, dansare och koreograf med bas i den västafrikanska danstraditionen. Hon har dansat sedan barnsben och sedan 1992 specialiserat sig på danser från främst Guinea, Senegal, Mali och Burkina Faso. Hon behärskar både djembe, sabar och mer moderna afrikanska stilar och har genom åren kommit att bli en av de star! kaste profilerna inom sabardans i Sverige. Karin är utbildad på Balettakademin, Dansdojon, Danshögskolan och för de bästa lärarna i Paris, Bryssel och New York sam från flertalet västafrikanska länder. Sedan 1999 har hon undervisat på olika skolor i Stockholm och även gett workshops i Finland. Karin är grundare till dansgrupperna Afroflu och SabarabaS och är även dansare i Sabar Agents och BADNIYA Drum n’ Dance. Hon har gjort en mängd framträdanden genom åren bl.a. på Klubb Yengoulene i Dakar, Toumani Diabates klubb Le Hogon i Bamako, Celebration of Womanhood, Movement in Exile på Södra Teatern samt Världens Barn galan på TV 4. Karin är en mycket erfaren och omtyckt danslärare som gillar att lägga fokus på detaljer och rytmförståelse men lägger även vikt vid att hitta sin egen känsla, uttryck och glädje i dansen!

Läs mer om oss på www.aworldexperience.se eller gilla/följ oss på www.facebook.com/aworldexperience och www.twitter.com/AWE_Sweden för snabb och aktuell information om våra aktiviteter.

Varmt välkomna!

För mer information kontakta: info@aworldexperience.se
Jenny Lindskog   www.aworldexperience.se
2013-01-22 09:16:12
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.