Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
BOTSWANA - TRADITIONELL DANS, GROUNDING, SAFARI
 
Hur ser den traditionella dansen ut i södra Afrika? Hur skiljer den sig från den västafrikanska? Är du intresserad av detta och dessutom nyfiken på en annan kultur, omvälvande naturupplevelser, ett fantastiskt djurliv - då är detta resan för dig!

Denna kurs är förlagd till norra delen av Botswana där fyra länder gränsar till varandra: Namibia, Zambia, Zimbabwe och Botswana. Du möter nya rytmer, nya sånger, nya danser. Kursen utgår från Grounding som bygger på rörelser som är gemensamma för all dans i Afrika. Förutom kursen ingår 3 dagars safari och heldag med övernattning vid Viktoriafallen, Zimbabwe.

Kursupplägg: Andningsövingar, rytmik och Grounding (Annette)
Sång och dans (professionella lokala musiker)

Kostnad: 31.500 kr. I priset ingår reguljärflyg med South African Airways via Johannesburg till Kasane, transfer, halvpension och del i dubbelrum på Water Lily Lodge, tre dagars safari med guide och alla måltider, Viktoriafallen med övernattning i Zimbabwe, kurs 18 timmar.

Researrangör: West African Travel som har lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

Anmälan: Anmälningsavgiften 3000 kr betalas till West African Travel bankgiro 662-8648 snarast! Bekräfta din anmälan till annette.liljefors@comhem.se. För fullständiga resevillkor, se www.westafrican.se

Välkomna till Mma Ramotswes och Mma Makutsis (Damernas Detektivbyrå)spännande och vänliga land! Antalet platser är begränsade så vänta inte med din anmälan!
Annette Liljefors   www.grounding.dinstudio.se
2014-05-28 15:21:42
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.