Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
GROUNDING, TRADITIONELL DANS och TRUMMOR I SENEGAL
 
Hög tid att anmäla sig till nästa år! Trycket på de här resorna har varit stort men fortfarande finns chans att hänga med nästa gång!

Kursen äger rum på ett litet familjeägt hotell vid havet nära fiskebyn Kafountine i södra Senegal. Här bor vi i enkla men bekväma bungalows. Vi börjar dagen med andningsövningar och Grounding för att hitta känslan och rytmen i kroppen. Daouda lär ut sång och rytmer på djembetrummor och Yankouba är vår inspirerande danslärare.

På eftermiddagen kan man njuta av den milsvida stranden eller ta sig till byn där det finns butiker, caféer och hantverksmarknad. Kursen sammanfaller med den stora årliga karnevalen då hela byn är en fest med dans och musik bl.a. får man uppleva traditionella maskdanser och magiska styltdansare.

Kostnad: 17095 kr (för tidigare resenärer 16595 kr)
I priset ingår flyg Stockholm-Banjul t/r, transfer, halvpension, del i dubbelrum, kurs 30 timmar, fyra uppträdanden av lokala grupper på hotellet.

Researrangör: West African Travel. Arrangören har fullständiga rättigheter och lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

Anmälan: Anmälningsavgiften 3000 kr betalas senast den 15 oktober till West African Travel, bankgiro 662-8648. Ange namn och avresedatum! Anmälan är giltig först när anmälningsavgiften är betald. Bekräfta anmälan till annette.liljefors@comhem.se. För fullständiga resevillkor se www.westafrican.se Flygpriset gäller med reservation för ändringar.

Annette Liljefors   www.grounding.dinstudio.se
2015-09-06 13:16:16
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.