Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Landa i sol och barfotadans - Dansresa Afrika 15/16
 
Allatantou Dance Company

Varmt välkommen att följa Abdoulaye Camara med team till Roume Island, Guinea Conakry 28 december 2015 tom 28 januari 2016.
Under tjugotre år har Camara välkomnat flertal människor från världens alla hörn att vara delaktig i den afrikanska kulturen med tyngd på dans och musik. Detta år hålls tre kurser inom ramen för afrikansk dans och trumning. Camara är känd för sin professionalitet gällande organisation av resor, workshops, underhållning och medveten värme om såväl afrikansk historia såsom kultur. Under hans många år som koreograf, dansare, artist och organisatör leder han detta år den omtyckta och utvecklande dansresan till hans hemland, Guinea. För dig som brinner för afrikansk dans, tveka inte! Kom så dansar på sanden under bar himmel på Afrikas magiska ö Roume Island.

Roume Island
Roume Island är ett grönt paradis. Denna idylliskt vackra ö ligger belägen i Atlanten ca en timma med båt utanför huvudstaden Conakry. Roume Island består av långa stränder med finkornig sand där möjligheter till fiske ges i en kombination av långa promenader i möte med den afrikanska kulturen. Är du intresserad av en ”upplevelse” semester i kombination av dans och musik har du kommit rätt. Ön ”vaggas” i en strid ström av vila, energi, svalka, hetta, rytm och magi.

Kost och Logi
Bor, det gör vi i det underbara gula huset, beläget på Roume Island, ett stenkast från havet. Husets ägare är Abdoulaye Camara som ger huset en personlig atmosfär med ”hemkänsla”. Huset rymmer 12 sovrum med tre sovplatser i vardera rum. Husets generösa altan vetter mot havet som i sin form ger dig möjlighet till avslappnande vila mellan energirika danspass och suggestiv trumning. Huset har även en egen båt där transport till fastlandet sker enligt tidtabell för Allatantou Dance Company.
Maten lagas av vår underbara kokerska N´Boh. Med sitt vackra leende leder hon med fast hand den afrikanska matlagningskonsten enligt tidtabell. Morgonen startas med rejäl frukost och under dagen puttrar grytor med hetta och kärlek för att förse deltagare med såväl lunch såsom middag. I kursavgiften ingår helpension måndag till fredag. Under weekends ger vi deltagarna möjlighet att äta från öns restauranger. Vi påminner även våra deltagare värdet av att dricka vatten att vi inkluderar några liter vatten/person och dag under måndag till fredag i priset.

Kursutbud
Detta år erbjuder vi olika alternativ för dig som deltagare. Danskurs 1 sker mellan 28 december till 12 januari till ett pris av 550 Euro. Danskurs 2 är från 28 december till 19 januari till ett pris av 850 Euro. Danskurs 3 är mellan 28 december och 28 januari till en kostnad av 1000 euro. Självklart kan du skräddarsy dina egna resedatum bara de håller sig inom den givna tiden för dansresan. I samtal med organisationen ges priset för ditt egna arrangemang.

För närmare information
För mer information om resan besök vår hemsida www.allatantoudance.com. Där finner du viktig information om vaccination, visum, bokning av resa etc. Har du frågor och funderingar så tveka absolut inte att ringa! En av Abdoulaye Camaras stora passion samt gedigna egenskaper är att prata. Detta gör han med glädje, inlevelse och med säker hand i såväl det svenska språket såsom det franska, engelska samt 7 andra språk.

Låt oss mötas i Afrika där solens strålar omfamnar

Varmt välkommen till Guinea, Västafrika Dansresa 2015/16
Med vänlig hälsning
Abdoulaye Camara med team

Mobil: +46 70-2747472
E-post: info@allatantoudance.se


För mer information kontakta: info@allatantoudance.com
Lena Lindgren   www.allatantoudance.com
2015-11-16 10:25:47
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.