Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Dansa i Gambia 25 okt-8 nov -16
 
Dansa traditionell Guineansk dans i mängd, sola, bada och vila

-Var: Gambia, Cape Point (Bakau)
-När: 25/10-8/11 -16
-Pris: 20 danspass á 2h och kommer att kosta 4500 sek. Tisdag 25/10 ordnar vi en gemensam middag med traditionell mat samt ytterligare en gemensam middag med musik som också ingår i priset ovan. Endast en veckas dans (10 pass) 2300 SEK.
-----------------------------------------------
-Flyg och boende: ordna eget flyg och boende från ca 6600 för flyg, boende finns i alla prisklasser med start ca 150 sek/natt. Vingresor säljer både flygstolar och paketresor, paketresor med hotell i Bakau och Cape Point kan man få för ca 10000 och uppåt.
------------------------------------------------
-Kontakt: 0736-35 21 95, ulrikala2014@gmail.com
-Anmälan: görs senast 15 augusti till ulrikala2014@gmail.com. Du får då betalningsuppgifter för anmälningsavgiften som är 500 SEK. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas tillbaka mot läkarintyg eller liknande.
-Länkar och mer information: sök vårt event på Facebook; Vila, Bada och Utforska kulturen i Gambia okt-nov 2016

Vi planerar att resa till Gambia för att dansa traditionell Guineansk dans under två veckor i okt/nov -16. Gör oss gärna sällskap i dansen och musiken, res själv, res med vänner eller familj.

Tillsammans har vi, Ulrika, Fanta och Kala stor erfarenhet av Gambia och den Guineanska kulturen. Vi kommer att dansa på stranden, Sunshine Beach, tillsammans med våra musiker och dansare från Badeya Cultural Group, 20 danspass ā 2h: ons-lö 9-11 samt 17-19, sö-må 9-11, tis blir en ledig dag. Dansklasserna har en öppen nivå, men det är en fördel om du har dansvana sedan förut, klasserna ackompanjeras av minst tre duktiga musiker.

Resan genomför vi utan vinstsyfte. Syftet är att stötta våra vänner på plats, Badeya Cultural Group, genom att ge danslärarna och musikerna betalt för klasserna samt att resterande pengar ska stötta bandmedlemmarna. Pengarna kommer till exempel att sponsra kostsamma arbetstillstånd som är livsnödvändigt för deras uppehälle, nya scendräkter och ombyten, mat och hyra under april-oktober när det är lågsäsong och de står utan inkomst.

Varmt välkomna önskar
Ulrika, Kala och Fanta

Event på Facebook: sök på Dansa, Vila, Bada och Utforska kulturen i Gambia okt-nov 2016
Ulrika Kindberg Annas  
2016-08-03 09:22:17
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.