Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Bild 1
Gratis Poundfit-Afro västafrikanskdans, trumning och träning
 
PROVA PÅ GRATIS 20 AUGUSTI
Du är inbjuden att testa vår nya träningsform Poundfit-Afro gratis, den 20 augusti! Nu kan du köra, poundfit med västafrikansk touch. Poundfit-Afro leds av dansaren och koreografen Italo Sylla ursprungligen verksam i Guinea nu boende i Sverige (mer info längre ner) Vi ger er möjlighet att testa vår nya träningsform den 20 augusti kl. 14.00 - 15.00 gratis. Dela detta med alla du tror är intresserade!

Vad är Poundfit- Afro?
Poundfit-Afro är en mix av poundfit träning och västafrikansk doundoundans. Poundfit är trummande aerobics. Den går ut på att man i intervaller kör en helkroppskonditionsträning/jamsession med trumpinnar. Doundoundans är en kombination av dans & trumspel på stora bastrummor. Vi har kombinerat detta och presenterar en kortkurs i vad vi kallar Poundfit-Afro, poundfit med västafrikansk touch. Det blir västafrikansk-dans -rytmik, trumning och träning i en svettig blandning. Det blir en genomkörare för hela kroppen, vi trummar med trumpinnar tillsammans med danssteg och träning. Vi utgår från de guinenaska rytmerna och under passet ackompanjeras vi av två trummisar. Det är ett kul sätt att träna där du förbättra din rytm och koordinationsförmåga.

Inga förkunskaper krävs och vid prova på tillfället finns trumpinnar att låna.

Vi kör i KFUM Centrals lokaler, salen Snickarbacken som ligger mitt i city, ett stenkast från Rådmansgatans tunnelbanestation och 5 minuter från Stockholms Centralstation.
Adress: Rosengatan 1, 111 40 Stockholm.
(Med reservation av eventuella förändringar av lokal, anges i god tid)

ANMÄLAN PROVA PÅ
Anmälan till prova på sker på mail: fanny_holmberg@hotmail.com, märk med: prova på, namn + ditt telefonnummer. Skynda att anmäla dig då platserna är begränsade!!!

Välkomna! Dela och bjud gärna in intresserade =)

MER INFORMATION
KURSINFORMATION OM KURS POUNDFIT- AFRO
Om du efter provtillfället är intresserad finns det möjlighet att anmäla sig till vår kortkurs. Kursen består sedan av 1h x 4, poundfit-afro pass med live trummor. (minst två trummisar).

Datum tillfällen:
Lördag 3 september 14.00- 15.00
Lördag 10 september 14.00 - 15.00
Lördag 17 september 14.00- 15.00
Lördag 24 september 14.00 - 15.00

Pris för hel kurs, fyra gånger: 700 kr
Pris för tre gånger: 550 kr
Pris för två gånger: 450 kr
Hyra trumpinnar:50kr

Pris för drop in: 300kr

NIVÅ: kursen öppen för alla nivåer.

Ny koreografi varannan gång.

ANMÄLAN :
Anmälan: sker genom att maila fanny_holmberg@hotmail.com och betala in anmälningsavgift. Anmälan senast: 23 augusti.
Skriv tydligt fullständigt namn, telefonnummer och mailadress och om du vill gå hel eller halvkurs. Din plats är säkrad först när du betalt anmälningsavgift.Betalningsinstruktioner skickas till dig vid anmälan.

OBS: Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas endast tillbaka mot läkarintyg.

ITALO SYLLA
Italo är uppväxt i Conakry Guinea. Han började dansa redan vid nio års ålder efter att studerat andra stora dansare. Han är en mycket uppskattad dansare, lärare och koreograf i Guinea. Där har han varit aktiv i flera dans- och musikgrupper bland annat Soleil d´Afrique, där han började dansa som artonåring. Han har också varit ansvarig koreograf i gruppen Wassa percussion och Balett sourahata.
De senaste fjorton åren har han varit medlem i Guineas nationella dans - och musikensemble, Les ballets Africaine. Med baletten har Italo turnerat bland annat i Marocko,Förenade Arabemiraten, Polen och China. Som pedagog är Italo noggrann, tydlig och energifull. Italo har en mycket bred kunskap om den traditionella Guineanska kulturen och musiken, utöver dansen så är han en mycket duktig Djembe och doundoun spelare.

För mer information kontakta: fanny_holmberg@hotmail.com
Fanny Holmberg   https://www.facebook.com/events/305041749840228/
2016-08-04 16:31:37
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.