Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Malmö - Danslek i djembetrummans värld!
 
Finns det något roligare sätt att röra sig på än till musik!?!

På denna fantastiska dansstund rullar, hoppar, går, snurrar och står vi tillsammans på olika sätt till djembtrummans rytm! Med västafrikanska rytmer & danser som utgångspunkt kommer vi att träna motorik, kroppskännedom, rytm, röst och musiklyssning med gruppövningar, musik- och danslekar och improvisation. Inga förkunskaper behövs. Alla deltar efter sina förutsättningar. Ni behöver inte vara släkt för att familjedansa tillsammans!

Detta dansäventyr passar för barn i de flesta åldrar men kanske främst för barn mellan 4-8 år. Föräldrar är välkomna att vara med och dansa, men om ditt barn vill dansa själv så kommer det finnas en kopp kaffe i köket och en skön soffa att sitta i undertiden.

Kostnad 100 sek/barn, och anmäl dig via denna länk:
https://goo.gl/forms/JXUNglmG4lepjuHu1
eller maila mig på janelundberg@yahoo.se

Workshopen leds av den underbara pedagogen och fantastiska dansaren Elin Waileth tillsammans med en vän som spelar djembetrumma live.

Mer om Elin
Elin Waileth är utbildad musiklärare med inriktning på rytmik och har erfarenhet av att undervisa såväl barn som vuxna i obligatorisk och frivillig verksamhet. Elins konstnärliga drivkraft är att musiker och dansare ska hitta ett gemensamt uttryck och har därför fördjupat sin kunskap i genrer där dans och musik är tätt sammankopplade. Västafrikanska danser & rytmer är Elins favorit och hon har gått kurser i Senegal & Gambia men allra mest i Malmö.

Ni är varmt välkomna!
VH Jane Murray
Jane Murray  
2017-11-13 13:38:05
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.