Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Dansa med David - en vecka kvar
 
Nu är det bara en vecka kvar. Sista dag för föranmälan är idag, 7 januari 2018.

Äntligen är det dags för workshop med David Dioubaté. Söndagen den 14 januari 2018 kl 11-13 dansar vi två timmar i Fryshusets danssal 1, Mårtensdalsgatan 2 i Stockholm, och hela klassen ackompanjeras av världens bästa Daouda och Mackan på livetrummor!!!
Öppen nivå, men lite dansvana är bra att ha.

David Dioubaté bor i Sverige sedan 2012. I Guinea arbetade han i många år som danslärare,konstnärlig ledare och koreograf vid Ballet Africa Danse och som dansare i den framgångsrike koreografen George Momboyes danskompani i Guinea.

I Stockholm har David har undervisat på dansskolorna Urkraft och DansDojon och på workshops både i Sverige och i övriga världen.

Med positiv energi och stort tålamod förmedlar han sina djupa kunskaper i den västafrikanska dansen och musiken och han är känd som en professionell och generös lärare.

Pris 250 kr vid anmälan senast 7 januari. Drop-in 300 kr. Anmälan är bindande och görs via mail till skogkicki@gmail.com
Anmälningsavgiften är 100 kr och betalas i samband med anmälan via swish till 0763-272991, Kicki Skog. Resten betalas på plats, swish eller cash.

Varmt välkommen!
Kicki Skog  
2018-01-09 09:17:48
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.