Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Västafrikanska dans och trumdagar i Järvsö
 
Välkommen på kurser i Västafrikansk dans och djembe på vackra Stenegård i Järvsö! Klasser både för dig som är nybörjare och för dig som vill fördjupa dina kunskaper.
Datum: 30 juli - 2 augusti
Plats: Stenegård, Järvsö. Vi dansar i fantastiska Träteatern och trummar i mysiga Stallet.
Info och anmälan: Viveka Sjögren, vi.sjogren@telia.com, 070-250 6991.
Kursupplägg: Välj mellan nybörjarnivå eller fortsättningsnivå, och lägg till djembekurs om du önskar. Du också välja enbart djembe.
Nybörjardansen har lugnare tempo och enklare koreografier än fortsättningsgruppen där tempot blir högre och stegen mer avancerade. Du kan också välja att vara med i båda passen!
Dans nybörjare: 1300:-
Dans fortsättning: 1500:-
Djembe: 600:-
Drop in per danspass (två timmar): 400:-
Danskurserna leds av Lansana Bangoura, Guinea/Delsbo och Fanta Domini Yayo, Guinea/Stockholm båda två professionella, dynamiska och kraftfulla dansare med lång erfarenhet av att lära ut. Klasserna har livekomp av de härliga slagverkarna Sekou Camara, Bayano Soumah, samt Stefan Byström och Hans Hermansson.
Djembekursen kommer att ledas av Bayano Soumah, Guinea/Stockholm, som spelat i två av de främsta danskompanierna i Guinea.

Boende: Järvsö Turistbyrå 0651 - 403 06 hjälper dig gärna att boka ditt boende, det finns mycket att välja på. Uppge att du ska delta i de västafrikanska dansdagarna 30/7-2/8 så kan de hjälpa till med sambokningar för lite billigare boende.


Kurserna görs i samarbete med Studieförbundet Bilda, Stenegård och Slottehubben. Mer info om anmälan etc kommer inom kort på www.bilda.nu sök "västafikanska"
Viveka Sjögren  
2018-02-28 11:16:26
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.