Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Bild 1
Sommarkurs i djembespel 2-5 augusti
 
Kursen är avsedd för både nybörjare och för den som har spelat djembe tidigare. Fredagkvällen börjar som en introduktion och lördag-söndag-måndag bygger sedan vidare på fredagen med ytterligare traditionella rytmer. Lärare är Lennart Hallström. Trummor som är till salu finns att låna utan extra kostnad.

Du kan välja att gå enbart fredag kväll för 250:-, fredag-söndag för 1700:- och fredag-måndag för 2000:-

Lennart har undervisat i traditionellt djembespel och ackompanjerat afrikansk dans sedan 1993 och är välkänd runt om i världen för sina pedagogiska läromedel i afrikanskt trumspel. Han har gjort otaliga scenuppträdanden med olika konstellationer av professionella trummare och dansare i Stockholm, Värmland och Dalarna. Djembe Center är hans trumskola och trumbutik. (www.djembe.se)

Kurslokalen är Djembe Centers stora Spelmanshus i Långasjö i Småland. Du kan både bo och äta i Spelmanshuset eller på Vandrarhemmet och Lunchrestaurangen. Lanthandel och badplats finns på gångavstånd. Tåg till Emmaboda och Buss till Långasjö.

Fullständig information och anmälan på hemsidan www.djembe.se eller till Lennart Hallström 070-725 42 63 eller via epost till lennart.hallstrom@djembe.se

Välkommen till en härlig trumhelg med sol och bad!
Lennart Hallström   www.djembe.se
2019-07-13 16:12:45
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.