Djembe-Nytt
Nyhetsbrev för Afrikanska Trummor och Dans i Sverige
Trumkurser   Danskurser   Föreställningar   Trumjam   Trummor   Övrigt
Norra Sverige   Stockholm   Mellansverige   Göteborg   Södra Sverige   Malmö
Bild 1
PROVA-PÅ MED SIDIKI & ZONO LÖRDAG 15/2!
 
VÄSTAFRIKANSK DANS TILL LIVETRUMMOR

Välkommen till vårens lördagsdans med Zono & Sidiki! Vi dansar traditionell västafrikansk dans från Guinea med roliga koreografier och energifyllda diagonaler. Kursen delas av Zono och Sidiki som undervisar växelvis två veckor var. Se alla datum i Facebookeventet: http://bit.ly/2u0sNxC

Prova-på med bägge lärarna lördag den 15/2, 15:00 för 150 kr!Föranmäl dig gärna för att säkra en plats! Prova-på-priset dras av från terminsavgiften om du anmäler dig till kursen. Du kan också droppa in under terminen i mån av plats för 250 kr.

Varje klass ackompanjeras av minst två musiker på djembe och doundoun. Vi dansar i Fryshusets fina danssal 1 med trägolv och mycket plats att ta ut stegen. Dusch och omklädningsrum finns.

Varmt välkommen!

_____TID & PLATS_____
LÖRDAGAR kl 15.00-16:30, Fryshuset, Danssal 1
PROVA-PÅ & KURSSTART: 15 februari
LOV: 29 februari + 11 april
NIVÅ: Fortsättning


_____PRISER:_____

Terminskurs 11 ggr: 2 290 kr + 1 extragång på måndagsklassen!
Klippkort 8 ggr: 1790 kr (gäller hela terminen, även på Zonos kurs på måndagar)
Drop-in under terminen: 250 kr

10% rabatt om du är under 18, studerande, arbetslös eller pensionär (uppvisa leg/intyg), eller om du går två av Zonos kurser under terminen.

TA IGEN:
Det går att ta igen missade pass på Zonos kurs på måndagar.
https://www.facebook.com/events/2626388304117525/
Det är också möjligt att byta kurs under terminen i mån av plats.

_____MER INFORMATION: _____
E-post: zono.dance@gmail.com
Telefon: 070-3580751
Webb: https://zono.dance/

_____ANMÄLAN:_____
1. Fyll i formuläret på https://zono.dance/kontakt. Ange kurs (Måndagar eller lördagar, alternativt klippkort eller prova-på + dag)
2. Vill du hellre anmäla dig via mail eller sms, se ovan.
3. Betala anmälningsavgiften på 300 kr via swish till 076-451 61 75 (Seydouba Keita) eller maila för kontonummer. OBS! Ange ditt namn om du betalar via bankkonto!
4. Betala hela kursavgiften helst senast den 28 februari. Betalningen kan delas upp efter överenskommelse. Anmälan är bindande. Inbetald avgift återbetalas mot läkarintyg.

_____OM SIDIKI:_____
Sidiki Keita är professionell dansare från Guinea med mångårig erfarenhet som artist och dansare. Sidiki undervisar i den guineanska traditionen och har de senaste 15 åren bott och verkat som artist, dansare och danslärare främst i Gambia. Sidiki är en dynamisk kombination av en stark och mjuk dansare med känsla för precision och detaljer. Han är uppskattad för sin ödmjuka undervisningsstil. Sidiki bor sedan hösten 2018 i Stockholm med sin familj.

_____OM ZONO:_____
Seydouba ”Zono” Keita är född och uppvuxen i Guineas huvudstad Conakry. Han är en skicklig och omtyckt pedagog och har arbetat professionellt som dansare, koreograf och musiker under många år. Bland annat för Ballet Wassasso som är ett av Conakrys främsta danskompanier. Sedan januari 2016 bor Zono i Stockholm där han arbetar som danslärare och musiker.
ZONO DANCE   https://zono.dance/
2020-02-13 20:05:18
Tillbaka              Stäng              Skriv ut              Tipsa en VänDjembe-Nytt är en gratistjänst på www.djembe.se. Du kan läsa Webbtidningen,
Prenumerera på Nyhetsbreven och även göra egna Utskick till Prenumeranterna.

Du får gärna göra korta Bildreportage i Djembe-Nytt om Trummor eller Dans på din
egen ort eller från någon resa du gjort. Kontakta Webbredaktören för information.

Om du vill ha Bilder från ett Bildreportage kan du också kontakta Webbredaktören.