Behandling av personuppgifter
 

För mig (Lennart Hallström) som enskild firma (Orgnr 560323-1050) är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du får reda på vilken information jag samlar in om dig i mina verksamheter (Djembe Center, Gong Events, Ljusa Sidorna, etc.) och hur jag använder den.

Vilken information samlar jag in?

Kontaktinformation som namn, e-postadress, mobiltelefonnummer, faktura- och leveransadress etc. (Se även "Personuppgifter till tredje part?" längre ner på sidan!)

Annonsinformation där du presenterar din verksamhet eller din produkt/tjänst.

Vad gör jag med din information?

Dina personuppgifter används för att:
+ Genomföra ditt köp, hyra eller användning av varor och tjänster
+ Ge dig kundsupport och information om produkter och tjänster som du bett om
+ Leverera varor och tjänster
+ Eventuella garanti-, service- och reklamationsärenden
+ Informera om förändringar i den aktuella verksamheten via epost
+ Följa tillämplig lagstiftning som t.ex. bokföringslag, skattelagstiftning etc.

Ingen annan än jag själv kommer att hantera och ha tillgång till dina personuppgifter, med nedanstående undantag:

Personuppgifter till tredje part?

Om du väljer att använda de kortbetalningstjänster som tillhandahålls på vissa av mina hemsidor kommer dina personuppgifter istället att hanteras av betal- och kreditbolag. Betalningsinformation som kredit- och betalkortsdata, personnummer, bankkontonummer mm behandlas och lagras då av dessa företag och inte av mig. Dessa kreditbolag kan även komma att ta en kreditupplysning på dig vid köp.

Pga lagkrav kan jag även komma att dela vissa uppgifter med statliga myndigheter såsom Tullen, Skatteverket och Polisen.

Var sparas dina uppgifter?

Alla personuppgifter lagras på servrar hos två av de mest pålitliga webbhotellen i landet (Space2u och Loopia). Inga register med personuppgifter finns därför på någon av mina företags datorer.

Bokförda verifikationer med dina kontaktuppgifter sparas enligt lag på säkert ställe under 7 år innan de går till sopförbränning.

Hur länge sparas dina uppgifter?

Jag sparar dina uppgifter för de ändamål som angetts ovan tills du eventuellt önskar få dem raderade.

Du kan när som helst begära att få någon eller alla dina uppgifter raderade. Detta utförs vanligtvis omedelbart men senast inom några dagar från begäran. I de fall som du själv har möjlighet att radera dina uppgifter online blir du istället upplyst om detta.